top of page
WhatsApp Image 2021-10-28 at 8.25.52 AM.jpeg

Eerste hulp bij ongemakken

Datum: dinsdag 2 november.

Er is veel vraag van jullie om de basiskennis op te frissen! Deze EHBO avond wil je niet missen, je gaat hier opnieuw ontdekken hoe fijn het is om de oliën bij ongemakken in te kunnen zetten. Want hoe vaak rij jij nog hals over kop naar de drogist om iets in huis te halen voor bv keelongemakken? Je hebt een waardevolle schat aan oliën in huis, DO NOT FORGET!

WhatsApp Image 2021-10-28 at 8.25.52 AM.jpeg

Totale verzorging

Datum: dinsdag 16 november.

De beste foundation die je kunt dragen is een stralende gezonde huid! Een avond vol huid, haar en Beauty tips.  Naast oliën bied doTERRA ook andere producten aan voor een totale verzorging van top tot teen, die we die avond met jullie zullen delen. Op de Experience tafel staat een deel van deze producten ook uitgestald om te ervaren.

WhatsApp Image 2021-10-28 at 8.25.52 AM.jpeg

Omgaan met emoties

Datum: maandag 22 november.

Emoties zijn mooi en soms een uitdaging. Weten jullie dat geuren je emoties beïnvloeden? Geuren kunnen je ook een steuntje in de rug geven om je emoties de goede kant op te buigen. Op deze avond ga je  d.m.v. oliën beter leren omgaan met emoties zoals stress en hormoon-gerelateerde perikelen.

WhatsApp Image 2021-10-28 at 8.25.52 AM.jpeg

Oliën en Kerst

Datum: dinsdag 7 December.

Deze avond ervaar je oliën die echt met Kerst te maken hebben. Wierook en mirre bijvoorbeeld, de geschenken die Jezus kreeg bij zijn geboorte. Maar ook: met welke oliën haal ik de Kerstsfeer in huis? Wat kan ik gebruiken bij Kerststress (door overvolle winkels) of andere Kerstongemakken, zoals te veel eten? Hoe brengen oliën mij dichter bij de ware betekenis van Kerst: liefde en vrede op aarde? Een avond waarin je ontdekt en ervaart hoe oliën je kunnen helpen om optimaal te genieten van Kerst.

bottom of page